Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Leverings- en Betalingsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

www.hollandkaascentrum.com is de online kaashop van Duyts Kaashandel te IJsselstein. Naast onze kaaswebshop en eigen markten zijn wij met onze collega`s vertegenwoordigd op meer dan 200 markten in Nederland! Voor eventuele klachten over producten gekocht via collega`s dient u zich rechtstreeks bij hen te melden. In geen enkel geval is www.hollandkaascentrum.com of Duyts Kaashandel verantwoordelijk voor leveren gedaan door onze collega`s. 

Artikel 1. Nederlands recht

1.1 Op onze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

1.2 Als u met ons een verbintenis aangaat, betekent dit tegelijkertijd dat u onze voorwaarden aanvaardt. Eventuele wijzigingen hierin geschieden op schriftelijke basis.

1.3 De winkel op www.hollandkaascentrum.com is een initiatief van Kaashandel Duijts ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30146421. BTW nummer NL807191838L01.

Artikel 2. Overeenkomsten

2.1 Wij behouden ons het recht voor om prijzen en teksten te wijzigen. Derhalve zijn onze aanbiedingen en teksten vrijblijvend te noemen.

Artikel 3. Bestellingen

3.1 De producten die door Kaashandel Duijts aangeboden worden op www.hollandkaascentrum.com kunnen alleen via deze website besteld worden.

Artikel 4. Product

4.1 Wijzigingen in prijs en specificaties door fabrikant / importeur doorgevoerd, alsmede kleine kleurafwijkingen voorbehouden.

Artikel 5. Prijzen en betalingen

5.1 Alle door ons vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

5.2 De betaling dient te geschieden via iDEAL of creditcard (VISA en Mastercard). Betalingen kunnen op geen enkele andere manier gedaan worden.

5.3 www.hollandkaascentrum.com berekent €7,25 verzendkosten. Alle verzendingen worden per pakketpost van PostNL verzonden.

Artikel 6. Levering

6.1 De bestelling kan op een huisadres binnen Nederland bezorgd worden. Het is niet mogelijk om uw bestelling op te halen bij Kaashandel Duijts.

6.2 De bezorging van producten wordt verzorgd door PostNL.

6.3 24-uurs levering. Wanneer u bij www.hollandkaascentrum.com voor 12:00 uur online een bestelling plaatst en betaald wordt uw bestelling in principe de volgende werkdag bezorgd. Wanneer u in het weekend een bestelling plaatst, verwerken wij deze op maandag. De levering vindt dan in principe plaats op dinsdag.

6.4 Met nationale feest- en gedenkdagen kunnen levertijden afwijken ten gevolge van de dienstregeling bij PostNL. Denkt u hierbij aan Pasen, Koninginnedag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Vader- en Moederdag, Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuwjaar.

6.5 www.hollandkaascentrum.com verzendt een bevestiging per e-mail zodra de bestelling verstuurd wordt. In deze e-mail vindt u ook een Track & Trace code van PostNL, zodat u te allen tijde kan achterhalen waar de bestelling zich bevindt.

Artikel 7. Voorbehoud van eigendomsrecht

7.1 Het eigendomsrecht gaat pas over, indien u al hetgeen op grond van enige overeenkomst aan Kaashandel Duijts verschuldigd bent, heeft voldaan. Het risico ter zake van de producten gaat reeds op het moment van de aflevering over.

Artikel 8. Garantie, Aansprakelijkheid en reclames.

8.1 Kaashandel Duijts hanteert de garantiebepalingen zoals die door de fabrikant zijn opgesteld.

Artikel 9. Wet kopen op afstand

9.1 In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 7 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden, waarbij u als klant zelf de portokosten voor het terugsturen dient te betalen.

Wanneer u zich heeft bedacht over een via deze site gedane bestelling en u wenst de goederen te retourneren, doe dit dan direct bij ontvangst. Verzending geschiedt altijd voor rekening en risico van de verzender. Wanneer de teruggezonden goederen compleet, in originele ongeopende verpakking en ongebruikt zijn, storten wij het door u betaalde aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.

Artikel 10. Uitsluitingen

10.1 In geval er sprake is van overmacht ( Niet-toerekenbare mogelijkheid om een verplichting na te komen), behoudt Kaashandel Duijts zich het recht voor om naar eer en geweten te handelen.

Betalingsvoorwaarden

De betaling dient te geschieden via iDEAL. Betalingen kunnen op geen enkele andere manier gedaan worden. Alle door ons vermelde prijzen zijn inclusief BTW. De levering vindt plaats na de ontvangst van de betaling.

Veilig online betalen

In de webshop van www.hollandkaascentrum.com betaalt u altijd via onze betalingspartner Mollie. Dit is een onafhankelijke derde partij tussen u en www.hollandkaascentrum.com .

Mollie waarborgt uw veiligheid met een veilige SSL-verbinding. Deze verbinding, bekend door het gele slotje rechtsonder in uw beeldscherm, garandeert een veilige transactie tussen u en uw bank. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillenden uw gegevens kunnen gebruiken. Uw bank zal tijdens de transactie het transactiescherm in het beeldscherm plaatsen. Zo bent u vertrouwd en veilig online aan het winkelen.

Mollie voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard en Visa. Deze eisen houden in dat er door Sisow geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL. www.hollandkaascentrum.com legt klantgegevens vast om uw bestelling goed te kunnen uitvoeren en u te informeren over (nieuwe) producten en diensten. www.hollandkaascentrum.com zal uw adresgegevens niet aan derden verstrekken. 

Hierover leest u meer in ons privacy statement.

Betaling via iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij uw bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruik maken van iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op het internet.

iDEAL wordt ondersteund door o.a.: 

[ABN Amro] [ASN Bank] [Friesland Bank] [ING Bank] [Rabobank] [RegioBank] [Tridos Bank] [Van Lanschot Bankiers]

iDEAL is een onafhankelijke betalingspartner die op een veilige wijze de transactie tussen u en Kaashandel Duijts plaats laat vinden. Wanneer u uw bestelling afrondt, betaalt u via het officiële iDEAL scherm. Dit betekent dus een veilige verbinding en een veilige transactie. U kunt snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren. Uw bestelling wordt direct verwerkt. Tevens is het gebruik van iDEAL bij de webshop van Kaashandel Duijts kosteloos.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

Bekijk uw winkelwagen en wijzig eventueel het gewenste aantal artikelen.

Klik op de button “Afrekenen” en vul uw gegevens volledig in.

Selecteer de optie “iDeal”.

Klik vervolgens op “Ga verder”.

Vervolgens wordt u doorgeleid naar "Mollie" waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Binnen een paar seconden nadat u de betaling heeft goedgekeurd is de transactie succesvol afgerond. Het bedrag wordt direct van uw rekening geboekt.

#replace title#