Vers geraspte is veel lekkerder dan voorverpakte geraspte kaas. Als vers geraspte kaas in aanraking komt met zuurstof rijpt de smaak van de kaas. De Kaasrasp Milano+ is ideaal om snel een schaaltje geraspte kaas te maken.

Met de Kaasrasp Milano+ maak je eenvoudig en snel de lekkerste geraspte kaas. Heerlijk voor over de pasta, pizza of in de soep. Deze handige rasp is non-stick, vaatwasserbestendig en geschikt voor het raspen van zowel half harde en harde kaas als komkommer, wortel en andere groenten.

Ultieme smaakbeleving
Het voordeel van versgeraspte kaas is dat het veel smaakvoller is dan de voorverpakte variant. Ook heb je de mogelijkheid om je favoriete kaas te raspen en zit je niet aan een bepaald type kaas vast. Dus waar wacht je nog op? Pak deze handige, non-stick rasp en ga aan de slag!

Makkelijk schoon te maken
Deze kaasrasp is gemaakt van roestvrijstaal. Het extra lange en verbeterde handvat ligt heerlijk in de hand en is gemaakt van kunststof. De rasp kan na gebruik dus gewoon in de vaatwasser. Op deze manier is hij weer snel schoon en klaar voor een volgend gebruik. Welke kaas of groenten ga jij er als eerste mee raspen?

Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie
-
Eiwit
-
Koolhydraten
-
Suikers
-
Vet absoluut
-
Voedingsvezels
-
Waarvan verz.
-
Natrium
-
Calcium
-
Zout
-
  • Kaasrasp Milano+
  • 14,95 per stuk

€ 14,95
€ 12,36 excl btw

Belangrijk om te weten
Ingredienten
-
Vetpercentage
-
Allergenen
-
Bewaren
-
#replace title#