Het kaasgereedschap!

Vers gesneden kaas is veel lekkerder dan voorverpakte gesneden kaas. Als vers gesneden kaas in aanraking komt met zuurstof rijpt de smaak van de kaas. De Kaasschaaf Zacht Milano+ is ideaal om snel een paar plakken kaas te snijden.

Doordat het schaafblad extra kort is en tandjes heeft, blijft de kaas tijdens het schaven niet kleven. Zo maak je met deze roestvrijstalen schaaf eenvoudig plakken van je favoriete jonge kaas.

Jonge kaas schaaf
Het schaven van jonge kaas kan soms vrij lastig zijn. Met deze handige schaaf is dat voor jou verleden tijd. Het roestvrijstalen schaafblad is extra kort en heeft tandjes in het blad staan. Dit zorgt voor minder weerstand tijdens het schaven, waardoor de kaas niet blijft kleven en niet oprolt.

Functionele kaasschaaf
Je schaaft je favoriete kaas met groot gemak met deze praktische, roestvrijstalen kaasschaaf. Het handvat is stevig, extra lang en gemaakt kunststof. Hierdoor heb je extra grip tijdens het schaven. Na gebruik laat je de schaaf gewoon meedraaien in de vaatwasser.

Blijft lang scherp
Goed nieuws voor alle liefhebbers van jonge kaas! Zelfs bij veelvuldig gebruik blijft deze kaasschaaf nog lang scherp. Zo kun je nog jarenlang zorgeloos genieten van de heerlijkste jonge kazen.

Voor wat hardere kazen adviseren wij u deze Kaasschaaf te kopen.

Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie
-
Eiwit
-
Koolhydraten
-
Suikers
-
Vet absoluut
-
Voedingsvezels
-
Waarvan verz.
-
Natrium
-
Calcium
-
Zout
-
  • Kaasschaaf Zacht Milano+
  • 14,95per kg
  • Op voorraad

€ 14,95
€ 12,36 excl btw

Belangrijk om te weten
Ingredienten
-
Vetpercentage
-
Allergenen
-
Bewaren
-
#replace title#